Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorarens vinst

Om livet vore ett maraton
så skulle jag vilja komma sist

Långa drick pauser

Knyta skorna istället för att springa
och kanske falla

Jag skulle traska i min harmoniska takt,
ibland löpa
ibland bara stå
ibland sova mitt på banan

Jag skulle hjälpa dig som snubblade över koppen,
skulle hjälpa dig som snubblade över dig själv
Du skulle hjälpa mig när jag föll

Vill inte vara en ensam vinnare
Vill inte vara en ensam förlorare

Vill vinna förlusten tillsammans




Fri vers av -Dandy
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-25 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy