Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanken av dig

Det är svårt att andas
någon håller ett snöre runt min hals
Det är svårt att tänka
syret börjar ta slut
Tanken på dig kväver mig




Fri vers av Runawayworld
Läst 200 gånger
Publicerad 2009-11-27 19:30



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Smärtsamt vacker dikt!
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Runawayworld
Runawayworld