Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrika ord utan känsla




Du är inte
hemma
ikväll heller
och jag vet inte
om jag bryr mig
längre
faktiskt
men jag vet
jag kommer skälla
på dig
när du kommer
som vanligt
skrika ord
banka svordomar
mot vägg
banka
banka
banka in
ilskan
frustrationen
i din skalle
som aldrig
FATTAR
jag vet
jag kommer skälla
på dig
när du kommer
tillslut
men mest av vana
inte för att jag
saknat dig
eller
inte klarat mig
utan dig
eller
för att jag
gråtit tårar
i din kudde
det var längesen
sist


du är inte
hemma
ikväll heller
och
jag vet egentligen
inte
om jag bryr mig längre...









det borde oroa dig




Fri vers av Havanna
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-29 20:36



Bookmark and Share


  Blåbäret
du fångar det precis...
2009-11-29

  Måna N. Berger
Kanske oroar det mer om du inte skäller..?
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna