Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Låt mig få fly med dina innersta känslor bortom tid och rum
ta mig dit där tiden står still
där vinden smeker min tårfyllda kind
där ljuset värmer en frusen skuldra
låt mig få andas med dina andetag
älska mig utan krav.




Fri vers av Själenskrigare76
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-29 21:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint skrivet :)
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Själenskrigare76