Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ska du landa?

Dina tomma löften
lämnar mig kvar med ilska
Den växer sig starkare
Du har alltid lovat
Du har alltid pratat omkull
Du har alltid manipulerat

NU ÄR DET SLUT!

Jag har vaknat
Det tog tid
Min ilska gör att jag överlever
Innan hade jag hoppet
Det klarar jag mig utan idag
Jag har blivit starkare

NÄR SKA DU LANDA?




Fri vers av Charly
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-10-21 19:33



Bookmark and Share


    Jolli
Gillar också, bra skrivet.
2005-10-22

  Smultris
Mycket bra skrivet om denna sak.... *Gillar*
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly