Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild 1 dec-09


Med smak av glögg och pepparkakor




Snöflingekristaller

glittrar på ögonlock


blinkar bort tårar


tårar av glädje

som precis föll

i decemberkylan -

när den tärande saknaden

förbyttes till värme inom


bland vitklädda granar

möts vi i en kyss

med smak av

glögg och pepparkakor


och det är bara

tre veckor kvar


till jul...







Fri vers av Junitvillingen
Läst 248 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-12-01 18:46



Bookmark and Share


    J. Herward
sommaren är ingenting, för vintern och julen är verkligen en myspys årstid hehe^^
2009-12-08

  Suzy med punkterna
VACKERT! Och vilken bild..som taget ur en sagobok
2009-12-07

  Jaseph
Härlig julkänsla för alla sinnen. Så underbart helt rätt!!
2009-12-03

  Anna*
Extra varmt och gott med glögg och pepparkakor på andedräkten! Du målar upp stämning och bilder som berör
2009-12-03

  walborg
VAR är det så här vackert i december nu??? Tack snälla!
2009-12-01

  Peter Jr Eriksson
mkt varm och mysig !
2009-12-01

  Valdemar Anders
Ja, det är det och du skriver så vackert..

Bra!
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen