Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslostorm




Stirrar ut i vinternatten
varför fryser jag så
nyss fanns ju värmen här
vi delade samma åtrå
du tog mig med över
de högsta bergen
där kärleken exploderade
i den så eldröda färgen

med dina armar runt min kropp
och orden som du viskar
borde jag vara lycklig
men jag möter stormen som piskar
du ligger här intill mig
vi delar samma bädd
men varför är jag då
så ångestfylld och rädd?

du kallar mig din stjärnängel
du gör mig hel och fri
och djupt där i mitt inre
vill jag våga tro på ett "vi"
men fastän kärleken är vacker
och jag så gärna vill
är jag så rädd min kära
att inte räcka till









Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 324 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-12-02 16:10



Bookmark and Share


  sulimaa
Att inte räcka till ...ett gissel att känna ...du skriver så igenkännande om den jobbiga känslan vi all drabbas av ibland ...
2009-12-06

  The Stargazer
En känsla man kan känna igen, och du beskriver den så bra, med vackra formuleringar, fina rim och ett underbart flyt. Perfekt.
2009-12-06

  Anna*
Naturligt och ärligt...känslor som är rätt vanliga...men plågsamma. Ändå kan vi aldrig vara eller göra mer än att vara äkta och sanna...
2009-12-03

    ej medlem längre
Vacker bild
av inre
självtvekan
2009-12-03

  walborg
Kärleksfullt och ömsint och ödmjukt ärligt!
2009-12-03

  Glensan
jag igen, jättefin bild
2009-12-02

  Glensan
Åhhh Anitha så starkt du
förmedlar känslan som inte
räcker till, känner så med dej

Jättevackert skrivit om än
med en släng av ångest

Älskar början:

"Stirrar ut i vinternatten
varför fryser jag så"

En sån inledning på texten
gör en intresserad att bara
läsa mera...mera.....

Kraaaam
2009-12-02

  Valdemar Anders
Du, det var vackert men vemodigt...
2009-12-02

    tehdog
så mycket enklare livet vore om man hade en konstant tro på sig själv. Fint.
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen