Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett blir fler


jag ville vara ingen
sen ville jag bli en
sen ville jag bli två
sen ville jag bli allt och alla
sen ville jag bli två igen
sen ville jag bli en


Nu vill jag vara ingen.




Fri vers av barfotafantomen
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-02 16:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oj. ja, det var en berörande text.
samtidigt, tankeväckande.. det kanske
är som så, livets gång.. ser ut.. litegrann?

2012-10-02

  prinscess VIP
låter sorgligt
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen