Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osams, riktigt illa - senorna och de blåa ögonen

 

 

 

 

 

nu har det blivit så här
du försöker, men det räcker inte

strykmått

rågade vågskålar, hot och laga aga

 

ute är allt så still, träden står där de alltid har gjort
gärdena ligger grundvattenmätta och frusna

kalliomäkis bil står och skevar i det ljus
som faller lågt in i dalen från syd

det har blivit kallt och legat på under tio i flera dar

fingrar in dina knogars märkvärden

det är något med dig
som gör att du tappar fattningen
det draget är så satans avtändande

och så sticker du

jag tror att det här är sista gången




Fri vers av wayward - taiga
Läst 154 gånger
Publicerad 2009-12-03 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga