Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med Helloweens låt Immortal i öronen .


Stjärnfall




Ett plus ett är två ,
Du plus jag är ödet .

Two lifes , one fate .

Försökte skärma av alla känslor ,
hoppades finna svar på allt .
Lyckades inte ,
du finns kvar .

I have to leave ,
so you will follow me?


Du sade att du skulle vänta på mig förevigt ,
att du alltid skulle känna för mig ,
vad som än hände .

Soon I will arise
With you by my side


Finns du kvar än ?

Tonight we are stars ,
stars that shine on bright


Jag faller än ,
faller ,
faller .
Snälla fånga upp mig ,
jag ber dig finnas kvar .

All treasures , all goods ,
we bury where we lay down to die
and pay for paradise


Hoppar du , hoppar jag .
Älskling , släpp in mig .

Tonight we are stars ,
stars that shine on bright .
Tonght we are stars ,
stars inside the nights of ache .
Love and hate ,
hope and shade ,
take you away .


Låt mig åtminstone försöka ,
jag kanske inte klarar av det ,
men låt mig ta dig därifrån .

I\'m gonna take you away

För allt jag känner ,
allt jag önskar ,
är du .

Tonight we are stars ,
stars that shine on bright .
Tonight we are stars ,
stars immortal light


Ikväll är jag en stjärna .
Önska dig något , älskling , för nu faller jag .






Fri vers av nea.
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-22 20:50



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
Vackert och innovativt! gillar!
2010-05-01

    Nicklas
oj. Den var riktigt bra! :)
Tycker också att uppläget var väldigt fint, jag har iaf inte sätt nåt liknande förrut =)

Lite nyfiken, hur får du det där.. formatet på de stycken du skrivit på engelska?
2005-10-24

    stelnad
ofyfan vad bra!
2005-10-22
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.