Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fred på jorden eller billig grav?

(Jag som 12 åring)
"När jag blir stor ska jag rädda världen,
hjälpa människor,
älska människor,
stoppa undergången,
mätta alla hungriga,
värna om naturen,
jag ska bli klok och göra rätt,
vara hoppfull och icke pessimists,
ska göra skillnad,
ska vara skillnaden."

(Jag om 12 år?)
När får jag gå i pension?
Kan grannarna sluta ha samlag kl 5 varje söndag?
Kan hyran bli lägre?
Kan radiotjänsten sluta ringa på dörren?
Kan jag få löneförhöjning?
Kan jag få rabatt på min gravsten?




Fri vers av -Dandy
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-11 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy