Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nobelkommittén höjer armarna i ett rungande sieg heil

Krig betyder äntligen fred




Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 440 gånger
Publicerad 2009-12-11 11:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
ASGARVADE åt titeln!!

Men håller fullständigt med dig.
Ofattbart att man kan ge fredspriset till ett svin som bedriver krig i två länder.
2009-12-11

  Gunnar Odhner
Nyspråket tränger sig på.
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström