Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fast i det vita


Clowner





Din söta näsa är röd


och snuddar vid


de vita högarna


Men du är endå


den finaste av


clowner




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 392 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-12-11 15:59



Bookmark and Share


  Troll ॐ
vill man vara fin
får mn lida pin
2009-12-16

  rundgångbalansochgungning
najs
2009-12-14

  billie
oj då. .
2009-12-13

  billie
Sööt.
Det är liten kärlek. Eller stor.
2009-12-13

  billie
Sööt.
Det är liten kärlek. Eller stor.
2009-12-13

  billie
Sööt.
Det är liten kärlek. Eller stor.
2009-12-13

  Suzy med punkterna
Snyggt träffar den där den ska
2009-12-13

  *Camilla*
Stark
helt enkelt stark
2009-12-12

  sulimaa
Jag får alltid lust att slå en sån där trumvirvel du vet ..när jag läser dina texter ...skitbra!! Som vanligt :)))
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite