Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love you honey

Kanske är det så som alla säger
men varenda gång som jag verkligen behöver dig

Älskling

... Du är ju aldrig där...




Fri vers av Charly
Läst 243 gånger
Publicerad 2005-10-23 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly