Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag är med dig känner jag mig hemma


Jag vet

Även om det finns så mycket mer att säga
så väljer jag att vänta
Ibland behöver man inget säga
Man vet ändå
Jag vet




Fri vers av Charly
Läst 402 gånger
Publicerad 2005-10-23 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly