Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett lämnat spår

En natt en kväll,
ett gråmilt ljus,
En dag, en morgon
med stilla sus

En tid, ett då,
för länge sen
En morgon, där,
med tystnaden,

En kopp ett glas
ett lämnat spår
Ett stilla minne
–från igår.




Fri vers av candela
Läst 261 gånger
Publicerad 2005-10-23 16:41



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
Underbart gråtmilt på något sätt. Fina bilder du målar. Om något som varit men aldrig kommer mer igen. Vemod är det vackraste som finns och det lyckas du förmedla med denna text.
2005-12-09

  Daniel_78 VIP
Instämmer med nedan,
riktigt bra flyt
och du får fram en gemytlig och skön känsla innehållsmässigt också.

jag vet inte riktigt hur man skulle göra, men kanske något med formateringen av texten. Texten i sig är så bra att den borde på något sätt göras vackrare, om du förstår vad jag försöker säga.
2005-10-25

  Eduardo
härligt fångat om minnen... väldigt bra!
2005-10-24

    ej medlem längre
Igen en suverän gungande rytm!
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

candela
candela