Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett ljus i det mörker som är




Allra finaste du
som rycktes ifrån mig
i midvintertid
trots sorgen och saknaden
djupt i mitt hjärta
jag unnar dig frid
din kärlek jag bär
som en helande kraft
som ett ljus
i det mörker som är
någongång, någonstans
ska vi mötas igen
tack för allt
du min hjärtans kär

Anitha




Fri vers av Junitvillingen
Läst 320 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-15 09:57



Bookmark and Share


  jörgen g
Känner med dig i din förlust. Glad för den frid och den tillförsikt ditt hopp skänker i ditt liv
Fin dikt!
2010-01-09

    J. Herward
mmm, någonstanns på annan ort, där det alltid är sol och glädje :)
2009-12-19

  Staffan Welroos VIP
mycket vacker dikt... innerligt.
2009-12-17

  JLindh
Finner ej ord min vän

Men min tår vad jag känner med dig.

Kram
2009-12-16

  Cosmic Johanna
I hjärtat lever han vidare,

vackert bjuder du in i sorgens sfär.

varm kram och kraft till dig!
2009-12-15

    sajo
Fina rader om en kär vän. Tankarna går till dig.
2009-12-15

  Maria T
Underbart vacker hymn
till din hjärtans kär
2009-12-15

  sulimaa
Så så fint och innerligt ..en önskan om frid för din man ...den friden kommer att nå även dig min fina vän...lugnet kommer tillbaka ...och ja ...ni möts igen ...i en annan tid ett annat rum ...kraam!!
2009-12-15

  ULJO
Vackra rader till din förlorade vän. Självklar ska ni mötas igen. Bortom molnen finns dem vi en gång älskat det kan du vara säker på.
2009-12-15

    Ken Cassel
Fint skrivet till din älskade vän.
Tänker på dig

Kramar!

Ken
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen