Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
100 0rd


Det var en gång en Kvinna

som satt på sin stol.
Morgonen kom knackade på. Kom in tänkte Kvinnan.
Jag är här för att önska dig en god morgon sa Morgonen.
Men om morgonen inte är god undrade Kvinnan.
Då är den inte det sa Morgonen och väntade till Kvällen steg in
som föll Morgonen om halsen och sa god kväll.
Vad är gott med kvällen undrade Morgonen.
Att det är kväll sa Kvällen.
Det var en gång en Kvinna som låg i sin säng.
Morgonen kom knackade på.
Kom in tänkte Kvinnan
och satte sig på sin stol igen.




Prosa av AektaBlond
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-15 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond