Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Henry



Mammas pojke var Henry!
Ville vida världen väl med sitt dragspel,
smek och kel.

Mammas stoa pojke var Henry!
Ville vida världen väl med sitt minspel,
men det blev fel.

Åtta skott i magasinet,
tinning röd som Snövits kjol.
Det blev omtalt vida,
när Henry dog i fjol.




Fri vers av Janjohan
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-17 22:25



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En text som manar till eftertanke och som ristar märken i sinnet
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan