Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet stannar av...




Så skoningslös
kan döden vara
att den slår till
när man minst av allt
anar det

hastigt, hårt, brutalt
skapar den nya, blödande
svårläkta sår
hos alla oss som
lämnas kvar

och plötsligt känns
det helt oviktigt
att priserna
i matvarubutikerna
smyghöjs
att Lindex och Kappahl
har jätterea
och att man kan
köpa semlor
två månader för tidigt

det enda som betyder något
är att jag förlorat
min älskade man
och mina fem juveler
har mist sin
underbara pappa

medan livet pågår därute
har det stannat av
för oss
och aldrig får vi
den allra finaste

tillbaka...





Fri vers av Junitvillingen
Läst 332 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-12-20 14:05



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det som är livet utanför betyder plötsligt så lite...när det händer såna här svåra saker. Beklagar din sorg.
2009-12-21

  walborg
Ni förenas alla i kärleken och den enorma smärtan Ni alla genomlider - stor stor kram kära fina Du!!!
2009-12-20

  firefire
Åh så smärtsamt. Gick av en slump in på din sida just nu för det var längesen jag läst nåt av dig ( och du skriver ju alltid så bra och känslosamt tycker jag) Och så är detta det första jag läser:Vet att inga ord kan trösta.och det gör ont att veta att din och dina barns jular aldrig mer blir desamma.Jag tänker på dig och hoppas att du ska finna tröst och ro.
varma kramar från mig
2009-12-20

  Staffan Welroos VIP
döden är så obehagligt nära oss alla... mycket bra skrivet. naket.
2009-12-20

  sulimaa
Ja Anitha ...ibland är livet bara obegripligt ...varmaste kramen <3
2009-12-20

  JLindh
Mitt hjärta sorger med dig,
min underbara vän,
låt oss tända fler ljus.
2009-12-20

  blaite
Svårt att veta vad man ska säga. Men detta var inte roligt. Livet

Ja livet. Så j-a orättvist så man blir rädd. Va stark. Stark text. Och

man känner sån ledsamhet. Hade det gott.

Mvh Blaite
2009-12-20

  oMareld
jag beklagar... så hemskt

Så fint
skrivet

All ljus och värme till dig
lyser upp din stig på vägen och värmer dig när det är kyligt
2009-12-20

  Catharina Edin
Jag är så ledsen för er skull.
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen