Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dyngbagge

trilla bollar

nej väv en indisk matta


kan inte



skyll dig själv då

gå under








Fri vers av AektaBlond
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 10:30



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att gå under i en liten bikt om tiden
vart hän den än lider
ger mer av tidstankar att bära
och om det inte lära
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond