Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två veckor sedan min älskade man oväntat och hastigt avled...


Mörkerjul




Det kan inte finnas

någon mening med

att din plats

vid julbordet

kommer att vara tom

för första gången

sedan vi som unga

var nyförälskade



saknar dig

så det värker...





Fri vers av Junitvillingen
Läst 317 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-12-22 16:11



Bookmark and Share


  Anna*
Sorg i bokstäver som känns på håll...Varma kramar du älskade ängel
2010-01-05

  Roger VIP
Det här gör ont
2009-12-23

  JLindh
Hemsk men vackert fin,
tänker på dig min vän,
många varama kramar.
2009-12-23

  walborg
Smärtan blir fysisk - så ont gör det kära kära fina Anitha Du. Håller om Dig hårt i mina tankar!!!!! Walborg
2009-12-22

  walborg
Smärtan blir fysisk - så ont gör det kära kära fina Anitha Du. Håller om Dig hårt i mina tankar!!!!! Walborg
2009-12-22

    ej medlem längre
Vad sorgligt! Usch vad hemskt.
2009-12-22

  Teresia Ridell
Svårt att finna en mening i det:(
Sänder en varm kram !
2009-12-22

  Valdemar Anders
Jag beklagar än en gång...
det är inte lätt att ständigt bli
påmind.
2009-12-22

  sulimaa
Varma kramar! <3
2009-12-22

  stenen/ Yv Ericsson
en tom stol. som värker sorg och saknad. kram.
2009-12-22

  Suzy med punkterna
Känner med dig vännen
2009-12-22

  T.R Ekman
Det smärtar att läsa om din förlust...
2009-12-22

  blaite
Svårt å veta vad man ska säga. men vackert skrivet iaf.
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen