Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig




Jag vill inte!

Jag vill inte ordna

med julmiddan

eller duka mysigt

med tända ljus

jag vill inte öppna paketen

med de så vackra julpappren

vill inte lyssna till "Stilla natt"

och dricka glögg

inte heller tända marschaller

i snön ute på gården

Jag vill inte fira jul

utan dig

aldrig nånsin


utan


dig...







Fri vers av Junitvillingen
Läst 280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-12-23 16:19



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Gör ALDRIG det du inte vill ängeln.
Ingen förebrår dig
2009-12-25

  sulimaa
Djup smärta i starka ord...finns med dig i mina tankar gumman ...du vet var jag finns om du behöver prata lite imorgon gumman ...bara ring!
2009-12-24

  devilsangel
Din smärta är mer än någon ska behöva bära..och över julen dessutom...Kan bara säga att jag har dig i tankarna och bönerna, och hoppas du ska få en någorlunda harmonisk jul trots allt...sänder dig varma kramar fulla med styrka och ljus!
2009-12-23

  walborg
Nej - vem skulle vilja acceptera det som bara hänt, det som inte fick hända!!!!
Kram goa fina - tänker på Dig!!!
2009-12-23

  Uppfångad
Tydligt och lätt att relatera till så vardagliga situationer

Starkt och bra skrivet!
2009-12-23

  Leif Furstedt VIP
I sin enkelhet tydlig och vacker.
2009-12-23

    ej medlem längre
så ledsen för din skull
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen