Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första julen utan dig




Vi sitter samlade

vid granen

jag, två av våra barn

och deras respektive


småpratar och öppnar paket

väljer våra favoriter

ur Aladdin-asken -

alltmedan vi lyssnar till

Josh Grobans sköna stämma

i "Silent night"


de vackert inslagna

julklapparna till dig

ligger oöppnade


och vi gråter

över att du

fattas oss

både nu, här och


sedan...







Fri vers av Junitvillingen
Läst 390 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-12-25 11:38



Bookmark and Share


  Roula O
starka rader som känns...kram kram!
2010-01-01

  LassO
det är det värsta med döden, den är så definitiv.... man får liksom leva med skiten vare sej man vill, eller inte...
2010-01-01

  Staffan Welroos VIP
mycket starkt slut på denna... målande.
2009-12-31

  sulimaa
Åhh gumman ..tänker på dig och de dina ...sänder varma kramar till er alla <3
2009-12-25

  Teresia Ridell
Smärtsamt, minst sagt. Att tiden lindrar är förstås en klen tröst, det vet jag..men ändå. Kramar !
2009-12-25

  Valdemar Anders
Jag beklagar verkligen...
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen