Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död

\"Om du nu tycker att allt liv är så meningslöst, varför lever du då?\"

När jag dog såg jag mängder av tårar falla. Det kanske var mina egna.


Tänk om det var så lätt. Men det kanske det är också. Det är ju bara ett liv, after all. Det är ju allt som finns, och då spelar det ju ingen roll.




Fri vers av Angel_of_Death
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-10-24 19:43



Bookmark and Share


  heavymetalunge
det är så sant
2006-12-18

  Raven X
vakert skrivet
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Angel_of_Death
Angel_of_Death