Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ridån går ner

Står och tittar på allt som har hänt

Nu är det dags att låta ridån
gå ner

Jag niger och tackar för mig
och låter ridån sakta falla

Lyssna

Någonting låter

Applåder , fyrverkerier


Dags att ropa in det
nya året

LÅt alla stjärnor och
glitter och smällar
få börja detta år

Låt ljuset bli det nya
ÅRET




Fri vers av christie
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-28 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christie