Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rört vid någon annans verklighet

Jag tror det var så han sa, innan änglarna tog honom.

Att har han rört vid någon annans verklighet,
så finns det oändliga möjligheter till att göra något bra av den.

Jag har rört vid någons,
hållt fast en annans.
Sett någons försvinna,
och bevittnat den tyna bort och dö.

Jag gör vad jag kan, för att hålla din verklighet brinnande.
Jag ska visa honom.




Fri vers av Furie
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-29 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie