Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- True? - Yes I am afraid so!

behind every
"I´M FINE"
is a mind full of
CONFUSION
trying ti find a way out!




Fri vers av SannaBK
Läst 173 gånger
Publicerad 2009-12-31 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SannaBK