Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötta kanske? Ne va :D

En god vän sa en gång till mig:

- Du vet att livet hoppar inte rakt ner i huvudet på dig?!

- Nej, men huvudet hoppade ner på mig!

Av: SannaBK och CarroMidget 091231 02:26




Fri vers av SannaBK
Läst 162 gånger
Publicerad 2009-12-31 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SannaBK