Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillängnad till flickan som dog förgäves!!!

Ett av mina nyårslöften är om jag ser något våld på gatan att ringa någon eller försöka stoppa det! För det kan verkligen inte fortsätta så här....

Tillängnad till flickan som blev misshandlad till döds igår kväll i götebor, när hon var bara 200 meter hemifrån...




Fri vers av SannaBK
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-31 20:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis så fast inte med livet som insats...
2010-01-01

  © anakreon VIP
Detta är viktigt!
I dagens samhälle är civilkurage viktigare än någonsin tidigare.
Ingrip! Ring! Anmäl!
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

SannaBK