Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är livet utan kärlek?

Nu har det börjat ett nytt år, ÄNTLIGEN.
Och vad kan man göra då? Jo man ska vara med alla nära och kära förstås,
och förhoppningsvis så kanske många hittar sin kärlek? :D
Men det vet man ju aldrig själv hittade jag min kärlek för ungefär 2 år sen.
Och är superlycklig.
Vad är livet utan kärlek?




Fri vers av SannaBK
Läst 202 gånger
Publicerad 2010-01-01 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SannaBK