Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försök att hata den man älskar som man hatar att man älskar.

SE PÅ MIG. Men du ser ändå inte
HÖR PÅ MIG. Men du vill ändå aldrig lyssna
TA PÅ MIG. Men du känner inte det så som jag

DU KAN INTE se allt det jag ger upp för dig
DU VÄGRAR att höra orden jag viskar när du är nära
DU KAN INTE känna värmen och kärleken

JAG VILL LÄMNA dig och aldrig komma tillbaka
JAG VILL SÄGA att jag hatar dig och mena det
JAG VILL vara med dig i all Oenlighet…




Fri vers av ms Piggy
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-02 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy