Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Jag vill skriva och förklara
men vad jag än skriver så blir det inte rätt
Jag har misslyckats med mitt liv redan
och jag har bara 16 fyllt

Jag är trött på att fejka
glädje och hopp finns ju inte kvar
Jag vill tillbaka till barnsängen
med min mammas tröstande röst

trött på detta
finns det ingen tröst
jag orkar inte fälla en tår till
jag önskar att jag hade modet
till att göra det ända bästa
få slut på allt ihop
men fegheten är så nära
jag vågar inte ens sluta andas




Fri vers av ms Piggy
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-02 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy