Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loggar ut


Jag har inte för en minut tid att yttra mig här

Jag bör i överhuvud taget inte se på något annat än
mina lunta jag tillskrivits

som kommer göra mig
godkänd
som kommer ge mig min
examen
mitt diplom
som kommer ge mig rätt att söka ännu en
examen
ännu ett diplom
i högre rang
som kommer leda till ett
jobb
ett arbete
en syssla om dagarna
i vilket jag skapar
"change"

Vissa påstår att alla "change" jag kommer att skapa
är den växel som kommer hamna i min ficka

"Oj, det är det inte många som säger"
sa sydkonsulten när jag sa att jag inte ville ha
pengar,
vill inte blir rik
på papper och aktier

"Vad var det jag sa"
kanske jag kommer att få höra i framtiden
när jag inte alltid haft rätt

Men min tro
syftet
fallerar inte
av andras ord

enbart av det jag själv säger
det jag själv visar i mitt agerade

Hyckleriet är min värsta fiende

SÅ nu loggar jag ut
ur allt

Gör det jag vill och bör
för att skapa det jag kan
innan jag loggas ut av andra

Schack matt




Fri vers av -Dandy
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-02 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy