Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så föll jag offer för det vackra och det avskyvärda.

Känner det, värmen. Rädslan slår mig.
Nej, går inte, finns inte.
Men så vackert.

Längtan. Lusten.
Jag kan vara någon annan.
Få vara den jag vill vara.
Få vara mig själv.
Längtan. Lusten.

Glittrar, ja det glittrar.
Som om alla stjärnor på himlavalvet samlats upp, på en och samma plats.
Som för att vara med om något underbart.
Men också som att inte missa orden.
Som alla omkring viskar

De ser och viskar
Ord, det brister mig itu
Jag vill inte höra. Vill inte veta.
Vara lycklig. Är det inget för mig?
Inte enligt orden. Orden som viskas.

Vi kunde haft varan.
Vi kunde varit lyckliga.
Men vi lägger för mycket tyngd på orden.
Orden som viskas.

Orden som inte har en aning om det vi fann…


I varandra.




Fri vers av ms Piggy
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-03 19:12



Bookmark and Share


  Leif Furstedt VIP
Den väger fint mellan det vackra och avskyvärda. Vackert gjort.
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy