Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Edit: Måste tillängna den till Herr Ångest som ännu en gång inspirerade mig! ^^


*En version av livet* Från små steg, tills man teg.




Historien om ett liv
från små steg till stora kliv

Man lär sig att stå, att gå
Men att förstå, är svårare än så

Man lär sig att le, ge
Tillslut blir man spenderad, renderad

Man försöker förbli hel, men man gör fel
Tills ens perception, gör revolution

Då man lyckas skåda, råda
Kanske även bestämma, med ren stämma

Man får en klass, blir vass
Kanske får råda stort, och allt går som smort

Eller så faller man av, i en grav
Förlorar sin tur, blir fast i bur

Försöker att inte helt deklinera, rasera
Men tillsist, räddar inte ens list

Man åldras kvickt, och inget blir sig likt
Man för vidare visdom, rikedom

Då barn, får barn
Eufori, så kan del bli

Man är belåten, och hör den sista låten
Går ur sin tid, och vilar i frid.





Bunden vers (Rim) av //Nikita
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-03 19:32



Bookmark and Share


  Anna*
En annorlunda version av från vaggan till graven. Fint komponerat med flyt =-)
2010-01-06

    Herr Ångest
Håller med föregående.. duktigt skrivet.. :)
2010-01-05

  TjejenSomGråterTyst
Duktigt skrivet, Älskling:)<3
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

//Nikita