Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sånt som blir fel.


pusshåll

belöningen var inom mitt
pusshåll men inga kyssar kom
varken prinsar med
lyckliga slut eller fanfarer
när jag väntade hål i golvet

inrutad i mig själv tog jag kliv ut
ur ramarna tittade utanför lådan
du lämnade tillbaka mitt försök
som om mod går att ställa åter

beredd med famnen öppnad
var jag inte mer än en bortvänd kind
du kunde ha fått så mycket
nöjde dig med en sängplats




Fri vers (Fri form) av thepinkprincess
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-03 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess