Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom år

Jag vill bara älska

 

Allt det som gör mig

gammal

glömmer jag

 

Kom år med 

vågor 

ditt skratt

vandringar i snö

 

Kom år

ni gör mig inte äldre

så länge du och jag

 

Kom år

vart och ett av er

en vinst

att läggas till vinst

 

Kom år

ni gör mig

inte gammal

 

Älskar dig




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-06 00:53



Bookmark and Share


  Nina V A
ett driv

i sin frammaning
är det inte så

kom, kom år
jag står

berikad - likväl densamma

att älska
är intensivt oavsett
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen