Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daterad

 

Stämde träff med

 

Bättre bemedlad

 

 

 

Lösenord

 

Staccato

 

 

 

Och så utvecklades 

 

också deras kväll

 

 

 

.......... Punktvisa insatser

 

.......... i ett lågt tempo

 

 

 

Jaså tempera

 

Är det ungefär samma

 

som acryl

 

 

 

Lingvistik

 

.......... men det var längesen

 

På 80-talet

 

 

 

Man kan ju inte skämta 

 

om vad som helst

 

 

 

Om något kunde kallas

 

en passion så är det väl

 

orkidéer

 

 

 

Verdi

 

.......... inte Monteverdi

 

 

 

Snart var den inre 

 

monologen mycket

 

intressantare

 

och den fick gott om tid

 

att utvecklas i de väl 

 

tilltagna pauserna

 

 

 

Minnet av den gamla

 

mindre bemedlade

 

relationen var ett 

 

legato 

 

som

 

sakta

 

växte i styrka




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-06 23:13



Bookmark and Share


  Nina V A
hmm daterad, samband och ja språk - skönspråk
det låga tempot

akryl

kan man - skämta om vad som helst
på pannån och över pannan
vänsterhanden
i sin bindning

Jo


det finns en vandring här och jag gillar
vandringar



i texter
2010-01-08

  Lili Samuelsson VIP
den här gillar jag, ett spännande språk
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen