Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som att på en vacker äng vändas om och gå in i en betongvägg.

stannar upp. ser mig omkring.
jag ser absolut ingenting.
ingen lycka, ingen hat.
tomhet.

dina ord borde inte betyda
dina leende borde inte jag leta efter.
din röst när du berättar en saga,
borde inte vara det vackraste jag vet

men detta är sanningen
jag känner tomhet
besvikelse

smärta, blod som forsar ur
min huggna kropp
blod från mina trumhinnor
spräckta
av ord som inte vill höras

inget. inget blod
inte ens några ord.
ingenting finns längre
tomhet.




Fri vers av ms Piggy
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-07 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy