Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ungdomens onda cirkel...


var lycklig man måste be för att kunna få. men fråga inget då kräver du för mycket?



...Du kan inte säga nu att jag har gjort fel?
varför sa du inget från början
hur ska jag kunna veta vad som är fel
om du inte säger något
men säg inte något för då tycker du för mycket
du är inte så perfekt själv
det är ju faktiskt bitchigt att vara nöjd med sig själv
typ paris hilton eller någonting
kommer säkert göra bröst förstoring
lägga dig underkniven
för att bli "perfekt"
och man ska ju vara nöjd med sig själv och det är okej att lägga sig under kniven om man inte är nöjd med en kroppstdel
(men det gäller inte dig och inte den
och inte den heller men det är faktiskt okej ibland.
det är skillnad)
du ber ju om allt
vem kan vara allt?
du ber alltid om så mycket
du blir aldrig nöjd
otacksam är du som inte nöjer dig med det du har
men det är viktigt att säga ifrån
annars får man ju inte heller något
och annars blir det ju aldrig bra om man inte berättar svagheterna
och vadå jag tvingade dig till att göra saker
du gjorde ju det själv
du kunde sagt nej
men om du säger nej så är du tråkig
och vem vill umgås med någon som är tråkig
tråkiga människor är också sånna som klagar
och så sa dem ingenting från början...




Fri vers av ms Piggy
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-07 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy