Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säkert fler som drabbats av denna yrkesgrupp, tror du att de jobbar skift?


Någon stökar till hemma hos mig

Någon smyger runt i mitt hem
och lägger damm på mitt golv
när jag inte ser

Någon tassar omkring
och stökar till allting
när jag inte är där

Sprider disk över hela bänken
häller grus i hallen
och smuts i badkaret

Vill ta henne på bar gärning
när hon stökar i smyg
Men hon är svår att fånga

Nu ska jag gillra en fälla
och lura bakom dörren
Ska kasta mig över henne




Fri vers av JML
Läst 510 gånger
Publicerad 2005-10-26 10:26



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
det är DEN osynlige mannen/kvinnan

"det är han som skiter mig i munnen när jag sover
och garnera med morotstärningar till jag spyr
det är han som ställer om veckarklockan..."
.... "vildsvin - iskallt begär"
2005-10-26

  kärleksbarn
haha
schysst
har försökt förklara för min mamma att det är så det ligger till, men hon tror mig inte. får visa upp din dikte ;)

tokbra!
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

JML
JML

Mina favoriter
Väntan
Ett Prickigt Paraply