Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner igen dig!

Så dig har jag sett och träffat på någon gång förut
Ja, det är jag helt säker på
Men jag kan inte komma på vart eller när
Det måste ha varit för jätte längesedan
Men igenkänningsfaktorn den ligger latent här i mitt huvud
Och är det inte dig som jag känner igen så måste du ha en dubbelgångare
En tvilling
Ja, så måste det vara i sådana fall….

Jag känner igen dig!

Ken Cassel
7/1-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-07 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel