Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få veta

Se mig inte i ögonen
om du inte menar vad du säger

Kalla mig inte älskling
om det inte är vad ditt hjärta vill

Ta inte med mig till vår värld
om du egentligen vill dela den med någon annan

Visa mig inte solskenet
ifall du ser mig som regn

Låt mig få veta att du älskar mig
för att det verkligen är så

Viska sanningen i mitt öra
den är det enda jag vill höra




Bunden vers av Lisa Höglund
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-07 18:08



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Mycket vacker kärlekslängtansdikt!
Tycker speciellt om de här raderna...

"Visa mig inte solskenet
ifall du ser mig som regn"
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Höglund
Lisa Höglund