Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Det är bättre att ha älskat och förlorat, än att aldrig ha älskat alls" Det är något som jag har väldigt svårt att tro på.


-TIDEN SLÄCKER ELDEN SOM FÖRTÄR MEN MINNET BESTÅR AV DEN MAN HAR KÄR-

En gång i mitt liv jag blev hänförd och tagen.

Kvinnan som skulle bli min var av börd.

Men jag blev lurad på lyckan och bedragen.

Av svartsjuka, illvilliga människor störd.


Igen väcktes hoppet, en bit senare i livet.

En annan vacker flicka sitt hjärta mig gav.

I enfald jag trodde att ödet redan var givet.

Tro inte det var med mig hon gav sig av.


Skam den som ger sig, en tredje ung mö.

Dubbelt välsignad och kärleken må gro.

Vem kunde ana att hon skulle välja att dö.

Hur ska jag våga älska igen måntro.


Till minnet av mitt hjärtas stora blunder.

Jag blev sjuk i magen och mådde sådär.

Ofta jag grät mig till sömns dessa stunder.

Jag fruktar den dagen jag åter blir kär.




Fri vers av Thomas Jensen
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-08 02:34



Bookmark and Share


  Hanna Appelfeldt
Ja du ...jag håller med.
2010-06-12

  Bibbi VIP
Mycket starkt berörande.
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Jensen
Thomas Jensen