Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förbättrad repris..... Familjen!


Du kan lära dig att känna en

Du kan lära dig att känna två
Du kan lära dig att känna lika många så
Men det finns inga som du känner lika väl som familjen ändå
för de är värda sin vikt i guld, för med dem så har man guld i sin mun
Kärleken kan vara både god och sund….

Du kan lita på en
Du kan lita på två
Du kan lita på många lika så
Men det finns inga som du kan lita lika mycket på
som familjen ändå
för de ställer upp i vått och torrt
Och då spelar det ingen större roll vad man än har gjort, bara man lovar att göra sitt bästa, för det mesta
och inte bara att hålar på att festa
För som du säkert vet så har kärleken många olika vägar och prövningar som måste testas...

Så var rädd om den
Kärleken
Kärleken till familjen är din bästa vän………

Ken Cassel
16/11-06




Fri vers av Ken Cassel
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-08 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel