Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dedikerad till min fru Jessica.


Permafrost


Hemmet är kallare än någonsin,
jag trodde värmen skulle stiga när du gick.

Det är en annan sorts kyla nu,
än den likgiltlighet vi kallade äktenskap.

Tomhetens kalla hand,
vaggar mig till sömns.

Jag dör nu.




Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 458 gånger
Publicerad 2010-01-08 22:26



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Fint komponerat, med öppningar som stängs, förhoppningsvis bara tillfälligt.
2010-01-09

  Edith Stein
underbar!
2010-01-09

  Anders Nordlander VIP
mycket bra skrivet
2010-01-09

    //Nikita
Väldigt rakt på sak och känslostark (Y)
2010-01-08

  Myself
det finns olika sorts kyla,det beskriver du väl här.
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström