Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig!

ditt skratt
ditt leende
dina tårar
din värme
Ja, jag saknar dom stunder som vi hade tillsammans då vi alltid fanns där för varann
och jag tyckte alltid om att kunna luta mig i din famn
Du var så underbart varm
Ja, jag kunde till och med höra ditt vackra hjärta slå där innanför ditt bröst för där låg jag i din famn och sög i mig av din tröst
Av din inre röst
Men nu är det många år sen som vi gled isär och som vi sist träffade på varann
Men jag tänker på dig ännu
Kommer aldrig att glömma våra gemensamma kärleksfulla och stormiga minnen
Men hoppas att du nu bara har det bra var du nu än är
min älskade vän
Hoppas att du sköter om dig……

Jag saknar dig……

Ken Cassel
9/1-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-09 15:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint omtänksamt och berörande
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel