Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dog av kärlek, -du förlåt

ett ögats tår...en själens gråt...
tystnad i en sakta bön
-kärlek, -du förlåt

ett hopplöst lopp, utan slut,
en ände på det som var förut.
ett adjö, men till tystnaden,
en sakta bön till framtiden

ett ögas tår, är själens gråt.
jag dog av kärlek,
-du förlåt




Fri vers av candela
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-10-26 18:04



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Tycker du har fått till en riktigt bra text här.
Rimmen är lagom, och lagom är bäst ;)
Ett innehåll som berör, väldigt vackert enligt mig.

bra flyt, det jag hakar lite på är "men" i raden "ett adjö, men till tystnaden"
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

candela
candela