Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ophelias ego

Livet
lämnade nya hinder
prövningar
i hallen
för att se
hur mycket mer
mitt psyke tål
men år 2009 har gett sig av
och det nya fältet är tomt

Jag fortsätter som vanligt
skymundan
håller mig i bakgrunden
sysslar med inramning
av det som är viktigt
det övriga får vara vad det är

Blottar mina tänder ibland
av hunger på näring
men nöjer mig med vintern
som är som en andra hud
håller de onödiga individerna borta
från min värld

Min historia
känner få till
den behöver ingen omvårdnad
eller sällskap
men den är en nödvändighet
något jag måste ha
för att kunna fungera

Jag stressar sällan med någonting
men om somrarna är jag ett barfotabarn
som ler kyligt vänligt
och tar älskvärt emot den dagen
då Sverige återgår till vintertabell

Men nu
denna januari
livsomvälvande händelser tornar upp sig
och jag känner mig lite vilsen
som om jag satts ner
vid början av en stig jag inte kan urskilja än




Fri vers av opheliavampira
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-10 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira